Verzend en retourbeleid

Verzend en retour beleid
Ons streven is om elke bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Een bestelling zonder opdruk, die op werkdagen voor 12:00 uur is geplaatst bieden we dezelfde dag aan bij onze verzendpartner PostNL. Met opdruk leveren we vaak binnen drie werkdagen maar zeker binnen een week. We doen er alles aan om deze belofte waar te maken (dit lukt bij 99,9% van onze bestellingen ) en op het moment dat dit een keer niet haalbaar blijkt nemen we altijd contact met je op.

PostNL bezorgt binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Je bestelling wordt dus binnen 24 uur nadat wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL geleverd op het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Bestellingen die vrijdagmiddag voor 12:00 uur worden geplaatst worden op zaterdag door PostNL geleverd. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan worden op dinsdag door PostNL geleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet 100% garanderen, daar dit in handen is van PostNL.

Verzendkosten
Voor Nederland:

tot 10KG  6,95
10-30KG 11,50
Voor België:
tot 20KG 10,00

Vervoerder (PostNL)
Al onze bestellingen bieden we aan bij onze vervoerder PostNL. Deze is verantwoordelijk voor het bezorgen van de bestellingen. Je ontvangt bij bestellingen altijd een track&trace code. Indien we een pakket aan je verzenden en je niet thuis bent dan zal PostNL nogmaals proberen om het pakket bij je aan te bieden.

Retourneren

  • Niet tevreden? Geld retour!
  • Bedrukte producten en OUTLET producten kunnen niet worden geruild of teruggenomen.
  • Onbedrukte producten kunnen retour worden gezonden.
  • Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening.
    Wij raden je dan ook aan je pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren.
  • Snelle creditering, uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van retourzending

In het kader van Duurzaamheid, hergebruiken we materialen om uw spullen op te sturen. Het kan dus zijn dat uw product verpakt is in een doos die u niet meteen verwacht. Ook de opvulmaterialen worden hergebruikt ook deze kunnen per verpakking verschillen of een mix van verschillende opvulmaterialen zijn.


 

© 2018 - 2023 SandD-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel